Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Svi ga osuđuju, jer je u braku sa 24 godine mlađom Brankom! Iznenaditi ćete se kad vidite kako izgleda.. – Alternativa

Folk pjevač Miloš Bojanić nikada nije volio da otkriva mnogo iz svog privatnog života. Koliko god je moguće htio je da zadrži svoju privatnost, a moramo priznati da je u velikoj mjeri to i uspio.

Niko nije znao kako izgleda njegova supruga, iako su svi željeli da je vide, obzirm da se pjevač oženios a dvadeset četiri godine mlađom Brankom. Kao i svaki paroni su pravili zajedničke fotografije, ali samo za svoju dušu, dok jednog dana Miloš nije odlučio da podijeli jednu njihovu fotogradiji na društvenoj mreži.

Obzirom da je pjevač, a znamo da oni vole ”šarati” iako su u braku, često se ovo pitanje postavljal i Milošu, odnosno da li je nekada znao biti sa drugom ženom, iako je znao da ga kod kuće čeka njegova. Miloš je priznao kako je prije bio sa puno žena i da ih je doslovno mijenjao kao čarape, ali da se sada promijenio i ne radi to više.

On je bio i učesnik rijaliti programa ”Zadruga” , te je ispričao kako je u Americi bio sa ženama koje su mnogo mlađe od njega, pa ček su imale i po dvadeset godina. Znao je uvijek da uživa u životu, ali sada je u ljubavi sa svojom suprugom i ne planira da je vara.

Šta vi mislite o ovom pjevaču? Jeste li nekada slušali njegove pjesme!?