Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

SVI GA ZNAMO! Ovo je brat Lepe Brene, a niko nije imao pojma! KRILA GA SVE OVE GODINE! – Alternativa

Jedna od najvećih balkanskih zvijezda svakako je Lepa Brena koja ima brata, a sve ove godine ga je skrivala. Ono što je naročito čudno u svemu ovome jeste činjenica da se njen brat također bavi muzikom i već ima svoju publiku koja ga voli i prati njegov rad.

Već desetljećima Faruk se bavi muzikom, bio je jedno vrijeme i član benda pod nazivom Mačak Miša, a i svira harmoniku. Skoro je gostovao u jednoj emisiji gdje je pokazao svoj talenat.

”Od djetinjstva, sjećam se da je majka znala lijepo pjevati sevdalinke. Faketa je prije mene počela da se bavi pjevanjem, poslije toga i brat Faruk, a onda sam i ja odlazila na časove pjevanja kod Radmile Ćorović jedne od najboljih vaspitačica muzičkog pjevanja. Bila sam jako hiperaktivna kao dijete. Roditelji su željeli da se bavim nekim sportskim aktivnostima, ali ja sam pokazivala da najviše uživam i volim dok pjevam u horu. Tokom odrastanja slušali smo muziku sa festivala Opatijskog festivala, Ilidže ili Beogradskog proljeća!”- ispričala je Lepa Brena.

Na slici iznad imate priliku da vidite kako izgleda brat poznate pjevačice! vidite li sličnosti između njih? Smatrate li da je Brena pogriješila što nije pomogla bratu da se probije na estradnoj sceni!?