Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Svi otkazuje nastupe Andreani Čekić: Umislila da je svjetska zvijezda, pa traži po 10 000 eura za nastup! Evo gdje sad pjeva.. – Alternativa

Andreana Čekić je za kratko vrijeme postala jedna od traženijih pjevačica, koja iza sebe ima mnoštv hitova. Njeni fanovi sa nestrpljenjem čekaju novu pjesmu, a zahvaljujući svojim pjesmama punila je mnoštvo klubova i vrijedno radila svaki vikend.

Međutim, sada se govori kako gotovo svi klubovi koji su imali dogovorene nastupe sa ovom pjevačicom, prekidaju dogovor jer je pjevačica tražila da joj plate mnogo više , nego što je to slučaj bio ranije. Kažu za nju da se uobrazila.

”U Srbiji je završila sa svojom karijerom. Niko neće da toleriše ovakvo bahato ponašanje. Do sada je pjevala za normalan iznos i dobijala bakšiš, a sada je odjednom podigla cijene i vlasnike klubova ne obavijesti na vrijeme, nego u zadnji čas.” – rekao nam je jedan izvor koji je želio ostati anoniman.

”Za nastup i svoj bend traži da joj se plati 10 000 eura. Umislila je kako je neka velika zvijezda, a tako kratko je na javnoj sceni. Niko u Beogradu neće da je angažuje. Saznali smo da je bila samo na jednom nastupu, a da se sada prebacila na rad u Austriji i Bosni. Vidite i sami da je na svakom gostovanju pokopala sebe i pričala glupost”.

Sigurno se mnogi od vas sjećaju kada je ova pjevačica gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića i uvjeravala ga kak je Zemlja ravna ploča.