Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Svi ovako sušimo veš, a možemo umrijeti od toga! Novi trik je zaludio cijeli svijet, probajte i vi! Za nekoliko minuta veš suh, a nije opasno po zdravlje! – Alternativa

Gotovo svako od vas je nekada sušio veš na čuvenoj sušilici, bilo da je to u stanu ili na nekoj terasi. Nikada nismo razmišljali da li je to ispravno, kako se odnosi na naše zdravlje, te može li biti kobno po njega.

Jedna korisnica ”Reddita”, odlučila je da svima otkrije svoj trik koji joj je pomogao kod sušenja veša, a vjeruje da će i vama biti od koristi. Na ovaj način moguće je sušiti više odjeće u isto vrijeme što prije nije bio slučaj. Apsolutno svima se svidio njen trik, i svi su ga počeli primjenjivati.

Njen savjet i metoda kojom suši veš je jednostavna. Naime, sve što trebate da uradite jeste da veš slažete uporedo, a ne da ga prebacujete preko žice ili da pri tome primjenjujete štipaljke. Ovakvim slaganjem veša na sušilici dobiti ćete više prostora. (na slici ispod imate prikazano kako se treba slagati veš).

Ovo je odlična metoda da biste maksimalno iskoristili prostor, a osim toga odjeća će vam bit uredno složena. Ko god je vidio za ovu metodu, odlučio je da isporba. Neki su iskazali kako su zadovoljni njome i da je jako korisna kod slaganja bluza, majica, pantalona.

Međutim, javili su se neki te priznali kako im ova metoda ne odgovara, jer je slabiji protok vazduha između komada odjeće i da zbog toga ne može lako i brzo da se osuši.

Isprobajte i vi, pa nam javite svoje iskustvo.