Ona nikada nije željela otkriti godinu svog rođenja, a uvijek je isticala ljubav prema samoj sebi, a kada su je pitali za godine i kada je odgovorila uvijek je govorila da je u 40-tim godinama.

Ali je opće poznato da je Ruška rođena davne 1938 godine i da ima jednu kćerku koja živi i radi u Italiji. Nekada u svoje vrijeme bavila se manekenstvom i možemo reći da je tada bila zaista jedna od zgodnijih, a bavila se takođe i voditeljstom i uvijek je ulagala u svoj izgled, a sa sigurnošću možemo reći da je Ruška prije svega bila jedna velika dama.

I dana je ona poprilično prirodna, a muškarci i dan danas okreću glave za njom, dok se na drugim djevojkama može vidjeti mnogo plastike jer su nezadovoljne svojim izgledom, a Ruška nikad nije osjetila potrebu za tim i smatrala se da je dovoljno lijepa i bez plastične nadogradnje.

Šta vi mislite o ovoj fotografiji na kojoj kažu da je u svojim trenutnim godinama uspjela zaluditi muškarce ovom fotografijom i svojim tijelom. Da li se vama dopada kako Ruška danas izgleda?