Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

SVI U ŠOKU! Đorđe Balašević potpisao ovaj ugovor prije smrti! Njegova kćerka OBJAVILA NJEGOVU ODLUKU- Ovo niko nije očekivao! – Alternativa

Kćerka legendarnog pjevača koji je ostavio veliki pečat na našoj estradnoj sceni Đorđe Balašević, objavila je jedan intervju, kada je njen otac rekao da želi zaštititi autorka prava, kako niko ne bi mogao da objavljuje nikakve njegove pjesme, bez odobrenja porodice. Jovana Lola Balašević istakla je da se ovo desilo prije nekoliko godina.

Lola je sve to objavila na svom Instagram profilu, a intervju je napravljen u julu 2017. godine. Ovo je trebalo da svima pokaže kako je slavni kantautor donio tu odluku mnogo prije, te da nema šanse da se to pobije.

”Davno bih ja pogasio sve lažne naloge kojji su otvoreni na moje ime, da imam tu sposobnost, ali ne mogu da djelujem kako ja želim. Ovako, prije nekoliko dana sam napravio i sklopio ugovor , gdje će postojati samo ”Oficijalni Balašević”, dok će svi ostali biti kopije i neće smijeti objaviti apsolutno ništa o meni, niti o mojoj porodici, a da se prije toga nisu obratili njima i tražili dopuštenje.”

Mnogi su se javili kako bi prokomentarisali njegovu izjavu, tako da je jedan napisao kako je odavno pratio Balaševićev rad i da je to definitivno jedan od najpokradenijih autora koji su se pojavili na našim prostorima. Njegova porodica je, prema njegovim riječima, na ovaj način samo pokušala da sačuva prave vrijednosti i baštine koje je on godinama stvarao, te se nadaju da će u tome i usspjeti.

Neki su pisali da osobe koje prate rad ove porodice, kao i najveći Balaševićevi fanovi će shvatiti o čemu se radi i da nema potrebe da im iko išta dodatno objašnjava.