Kada spomenemo pjecačicu Cecu, odmah svi znamo da se radi o mega popularnoj pjevačici koja je izdala preko 15 albuma, ali i veliki broj singlova. Osim toga, uspjela je idalje da drži rekord sa najposjećenijim nastupima, pa gdje god da se pojavi i zakaže koncert , uvijek se traži jedna ulaznica više.

Bila je u braku sa Arkanom, koji je nakon svoje smrti ostavio veliko bogatstvo i novac, a sve su to naslijedili Ceca i njena djeca Anastasija i Veljko.

Jedan portal iz inostranstva pisao je o balkanskim zvijezdama, kada su se dotakli i Cece, te istakli po njihovim proračunima koliko vrijedi njeno bogatstvo. U naslovu su naveli da znaju koliko je pjevačica ”teška”.

Dosta ljudi se iznenadilo i nisu mogli vjerovati o kojoj cifri se radi, dok je bilo i onih žena koje su govorile da je ovo sasvim normalno, obzirom da je Ceca mnogo godina na estradnoj sceni i trebala je ovoliko zaraditi , jer su joj koncerti jako posvećeni. Normalno je da pjevačica ima milionski uspjeh!

Međutim, javilo se i mnogo osoba koje očigledo ne vole ovu pjevačicu, jer su istakli da ona ne bi uspjela i bila ovo što danas jeste, da se nije udala za Arkana, jer znamo ko je on bio na ovim prostorima .

Šta vi mislite o ovome ? Smatrate li da je Ceca zaslužila ovoliko bogastvo?