Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Svi u šoku! Ovo niko nije smio vidjeti: Pogledajte u kakvom stanu živi Konstrakta! – Alternativa

Na muzičkom takmičenju ”Beovizija” učestvovao je veliki broj izvođača, a kao najbolju i sa najviše glasova izdvojila se jedna pjevačica. Samim tim odlučeno je koji izvođač i koja pjesma će da predstavljaju Srbiju na Eurosongu.

Mnogi su bili ubijeđeni kako se borba vodi između Sare Jo i Ace Lukasa. Međutim, do samog finala bilo je neizvjesno i na kraju je pobijedila pjevačica Konstrakta koja je jako skromna. Na sceni se pojavila sa nekoliko osoba, dok je ona prala ruke u lavoru i bila obučena u haljinu koja vrijedi samo 600 dinara.

Bilo je osoba koji su rekli da je bila jako neprimjetna, da je izgledala izgubljeno. ALi, bilo je i onih kojima se svidjela njena izvedba, te naveli kako je sa pravom odnijela pobjedu. Ana Đurić će se pojaviti u Torinu na Eurosongu, te predstavljati Srbiju.

Mediji su odmah počeli da je prate i otkrivaju sve iz njenog života, obzirom da se o njoj jako malo zna. Jedna emisija je odlučila da posjeti njen dom, gdje ih je ona prijatno ugostila, a oni su pokazali kako izgleda stan pobjednice.

Pogledajte video, a onda nam dajte svoje mišljenje kako vam se čini Konstrakta: