Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Svi znate kako izgleda Cecina sestra, ali znate li KO JOJ JE BRAT!? Starlete se vrte oko njega, a on IZGLEDA ISTO CECA! (FOTO) – Alternativa

Svetlana Ceca Ražnatović je daleo najpoznatija pjevačica na našim prostorima, koja je u svojoj karijeri napravila nekoliko hitova, a koji su i dan danas mnogo pjevani. O njoj se svakodnevno piše po mnogim portalima , te novinari uspiju izvući nove detalje iz njenog života.

Mnogi je pamte po braku sa Željkom Ražnatović Arkanom, u kojem je rodila dvoje djece Anastasiju i Veljka. Prije dvadesetak godina njenog supruga su ubili u hotelu Interkontinental u Beogradu. Iako su prošle toliko godine, Cecu niko nikad nije vidio sa drugim muškarcem.

Obzirom na njen status, mnogi su bili sumnjali u smrt Željka, te govorili kako se krije, te da je to razlog zašto Ceca nema drugog muškarca. Iako je ona sada i baka, u 47. godini izgleda bolje nego ikada i mnogi kažu da izgleda bolje od mnogih djevojaka.

O njenom bratu od ujaka Milanu, rijetko kad se govorilo, iako je on mnogo blizak sa porodicom Ražnatović i redovno dolazi u posjete. Često se okupljaju i provode vrijeme zajedno, a Ceca ga je često opisivala kao ”srcolomca”koji je bio povezan sa raznim poznatim starletama i pjevačicama.

Jeste li vi nekada vidjeli Milana!? Znate li vi neku vijest o Ceci , a koja se nije često potezala kroz medije!?