Svoju 63-godišnju stanodavku moram zadovoljavati da me ne bi istjerala iz stana – to nije najgore od svega – Alternativa

Svoju 63-godišnju stanodavku moram zadovoljavati da me ne bi istjerala iz stana – to nije najgore od svega

Prije par godina ja sam se doselio u novi, dosta veći grad. Tada ja nisam poznavao nikoga, sam sam bio. Moj prvi zadatak je tu bio da nađem stan u kojem mogu da živim jer sam prije toga ja posao pronašao.

Ja sam išao od oglasne table pa tako sve redom dok nisam naletio na jedna oglas gdje piše da je jedna starija gospođa izdaje stan koji je dosta blizu mog stana. Ja sam tada nazvao , objasnio sve i od tada je krenula ta naša saradnja.

Mi smo se tada jako zbližili. Ono bili smo jako bliski. Na kraju se ispostavilo da sam ja ušao u vezu sa ovom 63-godišnjakinjom koja je moj stanodavac i sve je bilo drugačije.

U samom ovom startu mi je bilo jako teško da mislim na to ali pomisao da će u džepu da mi ostane 180 eura je ipak me povuklo. Nije da sam bez para ali bih mogao da preguram i bez tog novca ali i dalje to ja radim i ne žalim se radi toga.

Sada zadnjih nekoliko dana, sirene hitne pomoći me bude zadnjih dana, svako prokleto jutro hitna pomoć dolazi jer mojoj gazdarici pozli tokom noći. Ne znam više šta da radim u vezi sa njom. Svaku noć želi odnos, uvijeh tada hitna stiže po nju. Ne bih na kraju da ispadne da sam je ja ubio ili uništio.

Njena bliska porodica i njene prve komšije misle da su godine stigle a ja znam koja je to prava istina. Ona po noću živit a ujutro umire. Ja se osjećam grozno jer moram da imam odnos sa njom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *