Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Svrbi vas dlan, mislite da su to pare? Ko god je to rekao, slagao vas je! EVO ŠTA ZNAČI AKO VAS SVRBI DESNI ILI LIJEVI DLAN! – Alternativa

Sigurno je svako od vas nekada čuo kako ćemo dobiti novac ukoliko nas svrbi lijevi dlan, ili neke druge teorije zavjere. Međutim, jeste li se nekada zapitali šta će se desiti ako nas počne svrbiti desni dlan!?

Postoji nekoliko medicinskih objašnjenja, ali isto tako i sujevjerja. U narodu je već vijekovima poznata teorija da sve zavisi koji dlan vas svrbi, odnosno da li ćete dobiti novac ili ćete ga dati.

Navodno ukoliko vas počne svrbiti desni dlan, to je znak da ćete dobiti nešto novca, ali ukoliko počne da vas svrbi lijevi, onda je to loš znak jer ćete novac potrošiti , odnosno na neki način ćete ostati bez njega.

Sa medicinskog gledišta postoji energija koja je povezana sa našim tijelom i rukama, zbog čega dolazi do pojave svraba. Desna ruka označava aktivnost, dok je lijeva mogućnost. Ukoliko se u desnoj ruci pojavljuje svrab to ukazuje da energija izlazi iz vašeg tijela, pri čemu će se desiti novčana dobit.

Ukoliko osjetite svrab, dovoljno je da se počešete po drvenoj površini i biti će vam mnogo lakše i prijatnije.