Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Takmičarki iz Bosne pozlilo na sceni u Zvezdama Granda: Žiri odmah skočio na noge, evo šta se desilo… – Alternativa

Imali smo priliku da vidimo razne stvari kako se dešavaju u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, pa čak i kada smo pomislili kako smo sve vidjeli , oni nas demantuju u tome.

Kada se ovo desilo, svi su se mnogo uspaničili, kako publika, tako i članovi žirija, pa su odmah pritisnuli i ‘panik’ taster. Iako nam nekada žiri izgleda jako strog i imamo osjećaj kao da ih nije briga za kandidate, to zapravo nije tako, jer su u ovoj situaciji pokazali da su jako osjećajni i da se brinu za sve kandidate.

Lejla Milkunić koja ima 18 godina i dolazi iz Bosne i Hercegovine, izašla je na scenu kako bi otpjevala pjesmu i zadivila žiri, te samim tim prešla u dalji tok takmičenja. Počela je sa izvođenjem jedne Cecine pjesme, ali već poslije nekoliko stihova počela je da zastajkuje i da pokazuje kako nešto nije uredu.

Žiri je odmah pritisnuo ‘panik’ taster, te je voditeljica Sanja Kužet uputila se do takmičarke, kako bi joj dala malo vode jer se zaista bila uplašila. Svi članovi žirija su se složili da je kod djevojke prisutna velika trema, te su željeli da joj pruže pomoć.

Ceca je istakla kako se djevojci treba pružiti još jedna šansa da pokaže šta zna, a da bi joj bilo lakše, ona je sa njom zapjevala pjesmu. Na Lejlinom licu tada se pojavio osmijeh i bilo joj je mnogo lakše.