Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

”Takve muškarce bih kastrirala” Jovana Jeremić ŠOKIRALA SVE SVOJOM IZJAVOM: Evo kakve sve ponude dobija! – Alternativa

Jovana Jeremić je uvijek otvoreno govorila o tome koliko ne voli napasnike i da su oni za nju odvratnii ljudi. Tokom jedne emisije , gosti su se dotakli priče o slučaju Milene Radulović, glumice koja je vodila svoju bitku protiv Mike Aleksića. Jovana je i tada morala da reaguje i bacila je sve karte na sto i otkrila šta misli o svemu tome.

Javno je govorila o ovoj temi, te iskoristila priliku da se obrati glumici poruči joj kako bi voljela da je ugosti kod sebe u emisiji, i postavi joj neka realna pitanja kakva i zaslužuje, te kako bi glumica mogla da otkrije šta se zaista desilo. Potom se osvrnula i na muškarce koji maltretiraju žene i jasno istakla kako takve osobe ne podnosi.

”I moj život nije bio nimalo lak, možda sam i ja u nekom trenutku prošla užasne stvari. Na osnovu čitave ove priče i svog iskustva mogla sam samo da zaključim koliko muškarci uživaju kada vide nemoć jedne žene i kako se prema njima ponašaju. Pa ja bih takve muškarce zaista kastrirala.”- rekla je voditeljica.

Dodala je i kako je na početku karijere , često dobijala nepristojne ponude, ali da je uvijek to odbijala i pokušala da zaustavi.

”Kad god sam dobila neku nepristojnu ponudu, jasno bih rekla ”ne”. To nije moj put i nisam njime željela da idem. Sad da se pojavi neki drpac koji će nešto da kaže za moju kćerku ili da mi ponudi nešto nepristojno, vjerujte da bih ga odrobijala. Zato sam i isticala da bih voljela ugostiti Milenu Radulović u svojoj emisiji, kako bih joj postavila konkretna i direktna pitanja.”

Jovana je trenutno jedna od najpopularnijih voditeljica na našim prostorima koja je poznata da će bez dlake na jeziku da kaže sve što zaista misli i osjeća, nikad niko nije štedila , a kako izgleda i nikada neće.