Tek sada oglasila se pjevačica Tanja Savić po ovom pitanju, te nam otkrila da je bila u vezi sa gradonačelnikom Banja Luke, Draškom Stanivukovićem, te iskoristila priliku da prizna koliko dugo je trajala njihova romansa, kao i koji je razlog njihovog prekida veze.

Kada je počela afera oko ovo dvoje mladih ljudi, Tanja je na svom Instagram profilu, objavila fotografiju na kojoj je u vjenčanici. Sve to ne bi bilo toliko zanimljivo, da ona tada nije označila i da se nalazi u Banja Luci. Počele su se stvarati razne priče i teorije, a neki su govorili da se najvjerovatnije udala za Draška Stanivukovića.

”Istina, željela sam da promijenim sliku u javnosti i sve ovo što se izdešavalo je samo dio marketinga. Živim u jednom trenutko, sve radim spontano i u hodu. Šta ću, takva sam kakva sam. Desi se da i ja upitam nekoga za savjet, poslušam šta mi ko ima reći, i na kraju opet uradim kako ja hoću. Novinari su me najviše zezali i željela sam da im se osvetim. Da, obukla sam vjenčanicu, jer sam imala želju da vidim kako ću izgledati, obzirom da na svom vjenčanju nisam je imala.

Nisam se vjenčala u crkvi, nego smo samo imali građansko vjenčanje. Sada mislim da sam to prerasla, ali da se vratim deset godina unazad, vjerujem da bih htjela da imamo normalno tradicionalno vjenčanje. Sa Draškom nisam više u nikakvom kontaktu, virtuelno samo raskinuli (smijeh).

Cijela ta pompa trajala je oko godinu dana. Kada sam objavila sliku u vjenčanici, bolje da ne znate šta mi je sve rekao, čak me u jednom trenu i opsovao. Kako god sada nismo ni u kakvoj komunikaciju, on sad ima novu djevojku i pronašao je svoj mir!”- ispričala je Tanja.