Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Tanja u vezi sa DRUGOM SVOG SINA: Ne sluša osude drugih ljudi, a ovo OBOŽAVAJU DA RADE! (VIDEO) – Alternativa

Tanja živi u Ohaju i ima 41. godinu, a sada je u vezi sa Džozuom koji ima samo 22. godine, a ujedno je i prijatelj njenog sina. Njen najstariji sin ima osamnaest godina, a ljubav prema ovako mladom Džozuom rodila se jer oboje vole stvarati muziku i voziti skejtbord.

Na početku su se samo poznavali, a onda su počeli da se druže i postali jako dobri. Sve češće su se posjećivali, a nko nije ni slutio da bi Sejdova majka i najbolji prijatelj mogli zaljubiti se jedno u drugo, kasnije zavoljeti i sve to prikazivati po društvenim mrežama.

Tanja gostovala u jednoj emisiji, kada je otkrila da je zaljubljena u duplo mlađeg muškarca, i da s njim želi da provede ostatak svog života. Ona je priznala kako se ljubav polako razvijala od prijateljstva do zabavljanja. Na početku kada su otkrili da su u vezi, njeni sinovi nisu to podržavali, ali kasnije su prihvatili i sad svi zajendo uživaju.

Često se susreće sa negativnim komentarima okruženja. Napravili su i profil na Tik Toku, gdje pokazuju svoju ljubav, pa je tako i dosta ljudi saznalo za njenu vezu sa dosta mlađim muškarcem. Tanja je otkrila kako je sve počelo od kratkog snimka, ali kad je vidjela da ima mnogo , nastavila je sve više snimati.

”Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali to više nema uticaj na nas i na naš odnos. Svidjelo se to drugima ili ne, mi ćemo idalje da budem zajedno i uživamo u svojoj ljubavi.”- rekla je Tanja.

Pogledajte video o njihovoj ljubavi: