Svetlana Ceca Ražnatović napravila je proslavu svog 49. rođendana u krugu porodice i najmilijih prijatelja, daleko od očiju paparaco objektiva. Njezina kćerka Anastasija prva je čestitala svojoj majci rođendan, te po ko zna koji puta dala svima do znanja koliko joj je majka bitna karika u životu i da zauzima posebno mjesto u njenom srcu.

Stižale su čestitke sa svih strana, a onda je i mogući budući zet iskoristio priliku da Ceci čestita rođendan. On je na svom profilu na instagramu objavio zajedničku fotografiju, nastalu na proslavi Anastasijinog rođendana i budućoj punici poželio sve najljepše.

Gudelj je na ovoj fotografiji sa velikom ljubavi zagrli Cecu, te na još jedan način pokazao svojoj djevojci Anastasiji koliko poštuje njenu majku. Mnogi su ubijeđeni da je na ovaj način još više pridobio mladu zvijezdu i osvojio njeno srce. Ceca se do sada nikad nije požalila na budućeg zeta, nego je uvijek imala samo lijepe riječi da kaže za njega.

Nemanja Gubelj i Anastasija su polako počeli da grade svoj odnos, vole da provode vrijeme zajedno, bolje se upoznavaju, a sigurno pričaju i o budućnosti. Postavlja se pitanje da li bi ovaj mladi par uskoro mogao da stane na ludi kamen, te kako će Ceca da reaguje kada njena mezimica napusti porodični dom!?

Svakodnevno smo u prilici da čitamo razne priče, a prije nekoliko dana pojavila se i vijest da su Gudelj i Anastasija okončali ljubavnu romansu, iako nije naveden pravi razlog koji bi eventualno doveo do toga!

Ostaje nam da vidimo u narednom periodu šta će se između njih dešavati!