Devin Antonović, tridesetogodišnji sin Miroslava Ilića kojeg je dobio u vanbračnoj zajednici, istakao je kako će za nekoliko dana da dođe iz New Yorak u Srbiju kako bi se mogao upoznati sa svojim ocem. Saznali smo kako ga je jako potresla smrt djeda Živote Ilića, te je odlučio da iz Amerike dođe kako bi sa majkom Mirjanom posjetio djedov grob.

Devin je svjestan da mu sa Miroslavom neće biti lako i da on ime jasan stav da ne želi s njim da se upozna. Ali otkrio je kako neće odustati, jer želi napokon poslije toliko godina da upozna svog oca. Miroslav ga je posljednji put vidio kada je bio beba, odnosno kada je imao 18 mjeseci, a Devin je priznao da bi bio najsrećniji kada bi Miroslav pristao da se upoznaju.

Prvi put želio je da se upozna sa ocem 2008. godine, ali tada nije uspio da ostvari svoju želju. Miroslav tada nije htio ni da čuje za to, nego je tvrdio kako on nije njegov sin. Mirjana kada dođe sa Devinom, iskoristiti će priliku i da se vidi sa dugogodišnjim prijateljima Lepom Brenom i njenim suprugom Bobom Živojinovićem, koji su joj već decenijama velika podrška.

”Devin će sa majkom da ode i u posjetu Živojinovića, jer su im oni kao porodica i velika podrška tokom svih ovih godina. Jedva čekaju da ih vide i da sjednu na zajednički ručak.”- rekao je jedan izvor blizak ovoj porodici.

Miroslav kada je vidio posljednji put svog sina dao mu je zlatni lančić sa krstićem, koji Devin i dan danas nosi i nikada ga nije skinuo. Ostaje nam da vidimo da li će u narednom periodu poznati pjevač prihvatita Devina kao svog sina.