Iako neki ljudi nisu imali savršen glas i odlične vokalne sposobnosti, uspjeli su da izgrade velike karijere i postanu poznate ličnosti. S druge strane imamo i one koji božanstveno pjevaju i ostavljaju sve bez daha, ali nikada nisu imali dovoljno sreće da uspiju na estradnoj sceni.

Iako rano počnu da se pojavljuju i svojim talentom oduševe sve, na krjau ih nešto spriječi da naprave posebne karijere, kakve zapravo i zaslužuju da imaju. Danas smo posvetili svoje vrijeme upravo jednoj takvoj ličnosti, za koju ste sigurno čuli, a njen hit i dan danas pjevate.

Svojim glasom je uspjela sve oduševiti i to za kratak vremenski period. Ko god je čuo i zna za nju u to vrijeme, govorio je kako joj se smiješi jaka karijera , baš kakvu Ceca ima sada, ali onda se ubrzo sve promijenilo. Kada je počeo rat , ona je sa svojom porodicom pobjegla u Ameriku, gdje je pronašla ljubav svog života, udala se i rodila mu djecu.

Kao što ste mogli vidjeti u pitanju je Anica Milenković koja se sada bavi totalnom drugim poslom. Kako je i sama otkrila na društvenim mrežama, ona sada mora da se bavi o starijim osobama, da ih presvlači i čisti, kako bi zaradila koji dinar, jer od pjevanja nema ništa od kako je nastupila pandemija.

Istakla je kako je život težak, ali da se mora boriti zbog svoje djece kako bi im obezbjedila bolji život.