Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

TIHO JE PATIO ZA GOCOM ŠAULIĆ: Pio je sa Šabanom i dolazio im KUĆI, a 3 godine poslije njegove smrti ZAPROSIO UDOVICU!? – Alternativa

17. februar 2019. godine je datum koji će porodica Šaulić, a i mnogi drugi zauvijek pamtiti, jer je tog dana zauvijek nas napustio legendarni pjevač Šaban Šaulić. On je stradao u saobraćajnoj nesreći, te od tada emotivni život Goce Šaulić pretvara se u pravi košmar.

Od tada nismo imali priliku često da vidimo Gocu u javnosti, a i kada bi se pojavila na njenom licu nije bilo osmijeha. Međutim, sada se počelo govoriti kako bi uskoro moglo to da se promijeni, te da ovakav rasplet situacije niko nije mogao ni predvidjeti ni očekivato.

Prema pisanju u ”Skandalu” Goca je sada postala predmet interesovanja nekoliko muškaraca, a među njima je i jedan inspektor, koji je već godinama i veliki prijatelj ove porodice. Navodno se ona njemu sviđala još dok je Šaban bio živ, ali ništa nije uradio po tom pitanju. Međutim, sada se jako trudi oko udovice i pkušava da je šarmira na razne načine i osvoji.

”Sa tim inspektorom su u dobrim odnosima bili i Goca i Šaban.. Kad god bi ih pozvao na ručak, Goca je rad odlazila zajedno sa Šabanom, jer su ga mnogo cijenili kao prijatelja. Svi koji su ih poznavali su znali da se inspektoru dopada Goca, ali on je zna da ona ne vidi dalje od Šabana. Ali, sada kada se desila ova tragedija, on se trudi da osvoji udovicu i zavede je.”- rekao je izvor blizak ovoj porodici.

Svi se pitaju da li može da se očekuje da Goca dopusti inspektoru da joj se približi i da uplovi u novu ljubavnu romansu!?
Ostaje nam da vidimo šta će se dalje dešavati!