Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Titov unuk otkrio ko je sahranjen u Kući cveća: Kada su mi javili da je umro, rekao sam da kriju dok ja ne dođem.. – Alternativa

Jedna od najznačajnijih ličnosti na našim prostorima svakako je Josip Broz Tito. Mnogi ljudi navode kako je život bio najljepši dok ga je Tito vodio, a koliko im je značio govori i sama činjenica da se o njemu govori čak i sada kada je prošlo četrdeset godina.

Njegova djela su velika, o njima se govori sa oduševljenjem, a često starije čujemo kako govore da bi voljeli da se vrate Titino doba , kada je svako imao dobar život. Postoje neke stvari koje su ostale misterija i o njima se treba govoriti.

Kada se pojavio veliki broj teorija, Titov unuk je odlučio da se oglasi i pomogne u otkrivanju istine, pa barem u nekim segmentima. Otkrio nam je kako se sa djedom čuo posljednji put kada je on imao operaciju u Ljubljani. Operacija je trebala ranije da se obavi, jer je navodno zbog čekanja došlo do gangrene bubrega, a onda i ostalih organa, te se to ujedno navodi kao uzrok smrti.

Otkrio nam je kako je on bio tu kada su mu djeda stavili u čelični, a onda drveni sanduk. Ovim želi da stane u kraj sa pričama koji tvrde da je drugačije sahranjen. Rekao je kako je Jugoslavnija uništena od strane Slobodana Miloševića i sličnih njemu, koji su željeli da budu kao Tito.

Je li vama bilo bolje živjeti u doba Jugoslavije ili sada? Pišite nam svoje mišljenje u komentare!