Društvene mreže gore, a i na domaćim portalima svaka druga vijest odnosi se na bivšeg rijaliti učesnika, Dejana Dragojevića, koji je sve šokirao kada je otkrio i ustvari potvrdio ono o čemu se mjesecima unazad sumnjalo, a to je da je on promijenio svoju vjeru, i da je prešao na Islam. Kako smo već naveli, ova vijest napravila je opšti haos, posebno na društvenim mrežama, gdje ljudi iznose svoje mišljenje.

Ono što je primjetno itekako jeste to da su mišljenja podijeljenja, te da ima onih koji ga podržavaju u njegovoj odluci, ali i onih koji ga itekako osuđuju. Sada se oglasio i njegov bivši cimer, Marko Đedović, koji je itekako imao šta da kaže, a on se inače oglasio na svom Instagram profilu gdje je napisao prvo: “Šta se dešava sa ovim porukama za Dejana? Šta me briga gde je otišao i šta radi čovek. Je l’ mene ugrozio? Nije! Je l’ mi nešto loše uradio ovim? Nije”, napisao je Marko, pa je dodao: “Verovanje je stvar duboko intimne prirode na šta pravo ima svako, šta me briga ko u šta veruje, ja neću osuđivati ničije verovanje. Ima vas dosta “verujućih” koji vređate, mrzite, proklinjete, pretite, opštite sa kumovima, ljubite svetinje sa 30 kubika silikona u ustima, ima vas dosta koji zaskačete prvu komšiicu, dok ženu ne poštujete, a ima i lažnih profila iza kojih se krijete jer vas strah ubi, a onda postite, eventualno istetovirate neku svetinju, prodajete nedozvoljene supstance u dvorištu OŠ deci.

Shodno svemu ovome gore navedenom, sjašite sa mene. Verujte u šta hoćete i pustite druge neka rade šta god hoće dok ne ugroze vas ili zakon koji se odnosi na poštovanje drugih. Okrenite se oko sebe, pomozite prijatelju, mami, tati, bratu, sestri, poslodavcima i dragim ljudima i volite ih to je najveća vera bez obzira kojoj religiji pripadate ili ste je izabrali, isto će vam reći”, napisao je on. Vaša mišljenja?