Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

TRAŽILA JE DA SE ODREKNEM SINA, PLAĆAO SAM 50 000 EURA MJESEČNO: Po prvi put Popović otkriva detalje PAKLENOG ODNOSA sa Severinom! – Alternativa

Milan Popović, poznati biznismen, već neko vrijeme se bori kako bi svom sinu Aleksandru Popoviću kojeg je dobio sa pjevačicom Severinom Vučković, obezbjedi normalno djetinjstvo i lijep život. Mnogi su se pitali koji je razlog njihovog neslaganja i zašto je došlo do razvoda braka, a o tome je sada odlučio i da sam Milan progovori.

Naime, tokom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji, on je priznao kako je sa pjevačicom teško, jer zapravo ima dva lica. Po njegovim riječima prema publici i u javnosti ima jedno lice, koje odaje smirenu i dobru osobu, dok svoje drugo lice pokazuje u četiri zida, a pogotovu ako je obuzme bijes i histerija.

Kad god su imali problem, po njegovim riječima nisu uspjeli lijepo i civilizovano da razgovaraju i da pokušaju pronaći neko rješenje zbog svog djeteta, nego bi uvijek to otišlo u kontra smijeru. Nekoliko puta je pokušavao da s njom porazgovara, ali uvijek bi završavalo bezuspješno.

U jednom trenutku je posumnjao da pjevačica uzima psihoaktivne supstance, ponudio joj je pomoć, ali ona to nije htjela da prihvati, nego je nastavila po svome. Milan ističe kako je uvijek bio za to da Severina radio svoj posao, a da sin bude kod njega, jer ima mnogo više slobodnog vremena. Severina nije sina vodila 46 dana u školu, zbog čega je mali mogao da ponavlja razred.

Tada je donešena odluka, da dijete bude kod Milana dok ide u školu, kako bi se on na pravi način brinu o njemu, ali da može i da bude kod Severine kada su praznici ili raspust. Dodao je i kako mediji ne bi trebali da stvaraju probleme i pišu svakakve gluposti, jer tako mogu da naškode djetetu, koje kao i svako drugo samo želi da mu roditelji budu zajedno.