Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Trebaju li žene od 45+ godina nositi poderane farmerice!? Evo šta stručnjaci misle o ovome.. – Alternativa

Poderane farmerice su već nekoliko godina u trendu i možemo ih svakodnevno vidjeti na ulicama. Nose ih i djevojke od osamnaest godina, ali isto tako možemo da ih vidimo na ženama sa 45+ godina. Iako su on eu trendu, smatrate li da trebaju sve žene da ih nose!?

Mišljenja ljudi su podijeljenja. Ima žena koje nikada ne bi odrekle se ovog odjevnog predmeta jer se u njima osjećaju najljepše i najseksipilnije, dok ima i onih koje nikada ne bi obukle farmerice, a naročito ne poderane.

Dosta žena starije životne dobi smatra kako žene i mogu da nose farmerice, ali koje nisu poderane, dok one pocijepane ipak su za djevojke, prikladnije su z anjihove godine. Ima ona pjesma od Prljavog kazališta koja može opisati ovu situaciju, a ide: ”Kad si mlad svako odelo dobro ti stoji…”

Ali, o ovom pitanju treba pitati i stručnjake. Nemanja Ivanišević je poznati modni dizajner i stilista koji je otkrio kako svako doba u životu čovjeka ima svoje prednosti i blagodati, ali isto tako i srečava nas da radimo neke stvari. Njemu je smiješno da vidi žene od osamnaesti četrdeset godina da se isto oblače. Naročito je neugodno vidjeti kada žene kojima ne stoje poderane pantalone iste te nose.

Ove pantalone svakako nije prikladno nositi uvijek, naročito kada idete na posao, nego je više za izlaske i opuštene trenutke.