Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Troši hiljade po beogradskim klubovima: Najstarijem Vučićevom sinu žene padaju pod noge! Evo kako izgleda.. – Alternativa

Aleksandar Vučić iako je predsjednik jedne države, ne ponaša se arogantno i kao da je iznad svih, nego je jedna prizemna i normalna osoba, o kojoj se može svašta pisati i govoriti, a da on neće praviti probleme oko toga.

Obzirom da je uticajna osoba, široke narodne mase željele su da saznaju što više informacija o njegovom privatnom životu, kao i porodici. Mediji su počeli često da ”kopaju” po njegovom životu, izlazile su razne fotografije i polako se počela sastavljati kockica ko je zapravo on.

Aleksandar ima sina Danila kojeg je dobio u prvom braku, a kada je shvati zajedno sa svojom bivšom suprugom da više nema smisla nastavljati brak u kojem nema ljubavi, oni su se rastali. Kada je Danilo bio mlađi, bio je glavni frajer po beogradskim klubovima, često je pravio probleme, ali Vučića nije ništa zanimalo što se njega tiče.

Od kako je postao predsjednik Srbije, sva njegova djeca su počela pristojno da se ponašaju i nikada ih nismo imali priliku vidjeti da se nezrelo ponašaju za svoje godine. Očigledno da žele pomoći svom ocu da se ne piše ništa loše o njemu, nego da može bez prlema da vodi svoj poslovni život.

Šta vi mislite o Vučiću? Podržavate li njegov rad ili vam se ipak ne sviđa!?