Kako ste i sami mogli da zaključite u nastavku današnjeg članka vam donosimo novosti koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, koja je slobodno možemo reći proključala u poslednje vrijeme, pa tako skoro svakog dana imamo priliku da saznamo neku zanimljivost koja se odnosi na neke od naših javnih ličnosti. Naime, mi ćemo danas da pišemo o pjevačici Jeleni Karleuši, koja je jedna od naših najpoznatijih pjevačica na estradi.

Naime, poznato nam je da ona više nije sa Duškom Tošićem sa kojim je bila 14 godina u braku u kojem su oni dobili dvije kćerke Atinu i Niku, koje su prije nekoliko dana proslavile svoje rođendane. Naime, iako to i nije toliko moguće kada je pjevačica u pitanju, njena trudnoća u snu je na neki način moguća, ali ne u njenom snu, nego u snu njene koleginice Ele Dvornik, koja je na društvenim mrežama odlučila sa svima da podijeli svoj jako neobičan i zanimljiv san, a koji je ona napisala na sljedeći način: “Sanjala sam sinoć da Jelena Karleuša ima carski rez i ja je moram držati za ruku kao moralna podrška. I pobegla sam čim su je počeli rezati. Sorry Jelena. Imam traume od svojih al’ beba je bila preslatka, čestitam”, napisala je Ela, dok joj je Jelena odgovorila:

“Sigurna sam da u stvarnosti ne bi pobegla draga. Sviđa mi se svakako tvoj san, baš bih volela još jednu bebu! Posle izlaska albuma, naravno”, našalila se Jelena. Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.