Pjevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni, a malo tko zna da se Jelena ušuljala u glumačka srca i prije nego što su se upoznali. Službeno su u vezi od 2008. godine, ali su mu brojne zvijezde domaćih TV drama i showova u jednom trenutku rekle da je svoju buduću suprugu zapazio prije tri godine, kada je Jelena nastupila na Beoviziji s pjesmom “Jutro”. Krajem kolovoza 2011. u Crkvi Presvetog Trojstva u Gornjem Milanovcu jedan od naših najšarmantnijih parova na sceni zavjetovao se na vječnu ljubav, a nekoliko dana kasnije i građansko vjenčanje. Tudna Jelena Tomašević ne krije oduševljenje što će se naći u ulozi majke, a iduće godine na svijet im je stigla kćerkica Nina, a ponosni roditelji ne skrivaju želju da ponovno budu u ulozi roditelja.

Jelena je sada na svom ‘Instagramu’ objavila objavu da je presretna, što je izazvalo brojne reakcije, a svi oduševljeno komentiraju kako pjevačica blista.

Večeras će u njegovom rodnom Kruševcu biti veliki koncert u čast legendarnog Tošeta Proeskog! Prošlo je petnaest godina otkako je otišao, ali ljubav i poštovanje prema ovom velikom čovjeku uvijek će biti! Hvala ti što si tvoj suvremenik. U ovom videu sam trudna 7 mjeseci! I 2011. emisija na RTS-u bila je u znaku sjećanja na našeg Tošeta, s mojim dragim Borom Dugićem – napisala je emotivnu poruku u znak sjećanja na prerano preminulog pjevača.