Brojne poznate žene suzdržavale su se od javnih okupljanja tijekom trudnoće, a jedna od njih koja se nakon što je doznala za svoju drugu trudnoću odlučila maknuti iz središta pozornosti je poznata televizijska voditeljica. Jovana Joksimović, dok je nosila svoje dete, odlučila je da uživa u ovoj predivnoj fazi svog postojanja, što je rezultiralo ređim pojavljivanjem u javnosti. Supruga Željka Joksimovića kamerom je snimljena u izmijenjenom stanju, otkrivajući jasno vidljiv trudnički trbuščić koji nije bilo moguće sakriti odjećom. Unatoč pokušajima skrivanja trudnoće, snimka ju je uhvatila na način da je bilo nemoguće zanijekati njezino stanje.

Jovana Joksimović, koja je bila trudna s bliznakinjama Srnom i Anom, uhvaćena je na fotografiji nekoliko dana prije porođaja. Njezin istaknuti trbuščić bio je očekivan, a vidjelo se da je riječ o energičnoj trudnici koja nije imala nikakvih poteškoća tijekom cijele trudnoće. Razlog njezina dolaska bila je iskazivanje podrške suprugu tijekom njegovog nastupa. Za tu je prigodu pomno odabrala laganu ljetnu haljinu s otkrivenim ramenima, pokazujući da preferira odjeću u kojoj se osjeća opušteno. Njezin odabir obuće dodatno je pokazao njezinu predanost udobnosti.

Jovana Joksimović, koja trenutno čeka dijete, unijela je promjene u svoj izgled. Odbacila je svoju uobičajenu sklonost visokim petama u korist udobnijih japanki. Osim toga, promijenila je boju kose dodajući svjetlije pramenove svojim prepoznatljivim crvenim pramenovima. Te su promjene prilično uočljive i ukazuju na promjenu Jovaninih prioriteta dok se priprema za majčinstvo. Jovanina trudnoća bila je radosno iskustvo, vidljivo iz njenog blistavog osmijeha i sjaja sunca u kosi. Pohvalili su je i da je zadržala svoju figuru i da se nije puno udebljala.