Rijaliti program koji možemo pratiti na Youtube kanalu, a poznat pod nazivom ”Kafe Zale” postao je veliki hit i to za kratko vrijeme. Ne samo da se prati u Srbiji, nego u cijelom regionu i postao je glavna tema razgovora.

Dule i Prcko započeli su ovu priču sasvim slučano, dok su sjedili u jednom lokalnom kafiću koji se nalazi u Krnjači, okupili su ekipu koja je lako zasmijavala i uveseljavala ljude. Njihove klipove možete da vidite i na Instagramu i na TikToku, te su uspjeli u rekordnom vremenu da skupe veliki broj pregleda.

Svakim danom bi objavljivali nove klipove, a njihovi pratioci su sa nestrpljenjem čekali novi klip. Rijaliti ”Kafe Zale” se proslavio, a njihove zvijezde prepoznatljive i jako popularne. U jutarnjim satima neko od administratora ovog profila oglasio se i napisao tužnu vijest da nas je zauvijek napustio jeda od najvećih zvijezda i prvih učesnika, Ilija Bokser.

Kako saznajemo, njemu su ljekari ustanovili da ima karcinom mozga, ali liječenje nije imalo efekta jer su bile i mnogobrojne metaszate na plućima.

Iako je pokušavao da se izbori sa ovom opakom bolesti i ulagao i posljednje atome snage u to, nažalost nije uspio u tome.