Jordan Turpin pobjegla je iz kuće “straha i užasa” svoje obitelji, gdje su ona i njenih dvanaestero braće i sestara bili zlostavljani i držani u zatočeništvu, a sve je otkriveno na nikad viđenim snimkama policijskih kamera, prenosi “The Sun”.

Jordan je imala samo 17 godina kada je pobjegla iz obiteljske kuće u Parizu u Kaliforniji i pozvala policiju kako bi prijavila da su njezini roditelji, David i Louise Turpin, godinama nasilno zlostavljali i izgladnjivali svoje trinaestero djece.

Jordan, 21, istrčala je iz kuće kroz prozor u januaru 2018. i rekla policajcu: “Moje dvije sestre trenutno su zaključane.”

Posebno izvješće o obitelji prvo je objavilo snimku kamere kada je policija prvi put stigla na mjesto događaja i zatekla uspaničenu Jordan kako stoji uz cestu.

“Upravo sam pobjegla iz kuće u kojoj živim kao 15-člana obitelj. Moje dvije male sestre trenutno su zatvorene”, bilo je prvo što je 17-godišnjakinja tada rekla šerifu.

Na pitanje gdje su joj zaključana braća i sestre, rekla je policiji da su u “krevetima”.

“Mama ih nije vezala jer je zla. Vezani su jer su joj ukrali hranu”, dodala je tada.

Jordan se potom ispričala policiji što je “previše pričala” i ustvrdila da “nikad nije razgovarala ni s kim izvana”.

“Nikad nisam bila sama s osobom pa mi je teško pričati o tome”, dodala je djevojka koja je prošla kroz najveću traumu u životu.