Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

TUŽBA, BAJO MOJ, PA LAJ: Rada Manojlović tuži fana koji tvrdi da joj je platio 10 000 eura da bi bio intiman s njom! – Alternativa

Jedan ”opsjednuti fan” nakačio se na leđa popularne pjevačice Rade Manojlović i nikako da se smiri. On već neko vrijeme tvrdi kako joj je platio čak 10 000 eura kako bi samo jednom bio sa njom intiman. Rada je pokušala da stane na kraj ovim pričama, ali kada je vidjela da ne može, najavila mu je tužbu.

Ona se oglasila preko svog Twitter naloga, gdje se jasno vidjelo da je jako bijesna i izrevoltirana ovom pričom. Izjavila je kako je vrijeme da ”presavije tabak”.

Rada je istakla kako može da se pomiri sa činjenicom kada je rekao da je krš kada skine odjeću sa sebe, ali da kaže i da je bio intiman s njom, tu je pretjerao. Sa ovakvim pacijentima, kaže, odavno se nije susrela, ali to mu je samo znak da će uskoro preko suda da dobije disciplinsku. Neka laje kada dobije tužbu.

Dario Šogorović kojeg smo mogli da gledamo u rijaliti programu ”Parovi” objavio je na svom profilu na društvenim mrežama kako posjeduje video snimak da je intiman sa ovom pjevačicom. Objavio je i licitaciju, te ko ponudi najveću sumu novca imati će priliku i da pogleda ovaj video snima.

Dodao je i kako je Rada uništila mladog Harisa Berkovića, kojeg je često varala i bila sa raznim muškarcima. Ima navodno i nekoliko njenih g*lih fotografija, koje će jednom dana da pokaže.

Šta vi mislite o ovome?