Na našim prostorima se svašta dešava, ali nikada ne bismo ni pomislili da je neko u stanju uraditi ovakvu stvar , samo da bi napakostio drugoj osobi i da sa užitkom gleda roditelje kako se pate i žale za djetetom. Svi znamo kolika je ljubav roditelja prema djeci i da se to ne može ni sa čim mjeriti.

Svaki roditelj brene se za svoje dijete i strepi da mu se nešto ne desi. Jedna medicinska sestra je na samrti priznala da je tokom svog radnog vijeka radila užasne stvari, zbog kojjih se tek sada kaje. Nije željela da umre i ode na drugi svijet sa takvim teretom i grijehom, pa je tražila od svih roditelja da pokažu velikodušnost i oproste joj.

Rekla je kako je bila prisiljena ovo da radi, jer joj je to omogućavalo da zaradi dodatno novca i obezbjedi sebi bolji i sigurniji život. Otkrila je kako je zamijenila preko 5 hiljada beba. Nekim roditeljima je govorila kako im je dijete preminulo, pa bi isto prodala drugom bračnom paru.

Uglavnom je djecu prodavala bogatim parovima po nekoliko hiljada eura. Iako su roditelji patili i plakali, ona je to gledala , ali nikada je nisu doticala njihove suze. U periodu od 1983. do 1995. godine radila je ove užasne zločine.

Tek kada je došla na postelju i shvatila da se bliži kraj života, odlučila je da ispriča istinu. Šta mislite da li joj roditelji trebaju oprostiti?