Sigurno ste do sada imali priliku nekoliko puta da pročitate da su ljudi u svom dvorištu ili domu pronašli neke zanimljive stvari , pa čak je nekada bio slučaj da pronađu nešto opasno, što je prije mnogo godina zakopano. Ali, ovo je drugačija priča i do sada niste imali priliku da čitate o tome.

Sve se desilo iznenada, u jednom malo selu Sadrinije. Dok je čovjek šetao ulicom, ugledao je na krovu svoje kuće neki kovčeg, iako je znao da ga on tamo nije ostavio. Najprije je mislio da mu se priviđa ili da se neko zeza s njim, a onda je odlučio da se popne i vidi šta je u njemu.

Čim je otvorio kofer, zanijemio je i prestao se smijati, što je predhodno radio. Shvatio je kako je ovo ozbiljna stvar i da treba što prije pozvati policiju, kako on kasnije ne bi imao problema, jer je u koferu bio kokain. Utvrđeno je kako je ovaj kofer bio u jednom helikopteru, odakle je bačen, ali nikako oni nisu planirali da on završi na krovu kuće.

Ubrzo je pronađen i vlasnik kofera, a u njemu se nalazilo 8,5 kilograma kokaina. Ovaj kofer je velikom greškom i igrom slučaja završio u ovoj kući, iako je trebao samo nekoliko metara dalji. Vlasnik je pritvoren, ali je ujedno izgubio i mnogo novca. Kasnije su se počele pojavljivati razne priče, a jedna od njih je bila kako bi ovaj domaćin možda i prešutio o koferu i predao ga vlasniku, ali mu je bilo krivo što su mu uništene solarne ploče na kući.

Jeste li vi imali kad priliku da pronađete nešto neobično u svom dvorištu ili domu? Kako biste se vi ponašali u ovoj situaciji?