Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

U KUĆI ŽIVOJINOVIĆA NASTAO HAOS! Procurile Aleksandrine gole slike! Filip je izbacio iz kuće! – Alternativa

Porodica Živojinović, koja je daleko poznata zahvaljujući Lepoj Breni, danas je definitivno jedna od najpoznatijih na prostoru Balkana. Međutim, i Boba je jedan od najboljih tenisera na svijetu, a ne smijemo zanemariti ni novu snahu koja je izvrsna pjevačica, a riječ je Aleksandri Prijović.

Filip Živojinović, kojeg je Boba dobio u prvom braku, pokrenuo je svoj posao u Americi i postao veliki biznismen. Pokušava što više vremena da provodi kod kuće i radi tako posao, a rijetko ide u Ameriku, odnosno baš kad je to neophodno.

Prema riječima izvora koji je jako blizak ovoj porodici, sada se brak Aleksandre i Filipa našao u kritičnoj fazi. Navodno, Brena i snaha nisu u baš najboljim odnosima, a sve je to nastalo nakon što je Aleksandra u jednoj emisiji ispričala kako ih je Brena dobro zeznula. Tada je Brena navodno platila porodici putovanje u Dubaji, da bi se kasnije ispostavilo kako je platila samo put, dok su troškova smještaja morali plaćati svako za sebe. Najgore od svega je što je jedna noć koštala 1 700 eura.

Do sukoba je ponovo došlo kada se na društvenim mrežama počele pojavljivati slike iz Aleksandrine prošlosti na kojima je u obnaženim pozama. Ni Filipu nije bilo svejedno kada ih je ugledao, a najviše ga je pogodilo što Aleksandra nikad mu nije rekla da ima ovakve slike.

Stanje je toliko ozbiljno da razmišljaju i razvesti se.

Ostaje nam da vidimo kako će se odvijati situacija u narednom periodu!