Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

U vezi sa čovjekom od 51. godinu, a njoj 18. godina! ”Oženjen je i ima dvije kćerke, ali ja ga volim..” – Alternativa

Ova djevojka nam je pokazala kakvo smo zapravo društvo postali i da se više ne poštuju nikakve vrijednosti koje su do sada u životu bile od velikog značaja. Ali, nažalost njen slučaj nije jedini, svugdje u svijetu se dešavaju ovakve stvari , a u posljednje vrijeme sve češće.

Naime, ona je u vezi sa muškarcem koji je dosta stariji od nje, te koji joj može biti otac, pa čak i djed. Otrkila nam je kako je u vezi sa čovjekom koji ima 51. godinu, dok je njoj tek osamnaest.

Interesantno je to , da ona zna kako taj čovjek ima dvije kćerke koje su starije od njega, ali to njoj ne predstavlja problem. On je poslovan čovjek i ima svoju firmu. Čak je prokomentarisala i njegovu suprugu, te navela kako je lijepa i zgodna žena, koja se odlično drži u odnosu na svoje godine.

Njoj čak nije jasno zašto je on u potrazi za drugim ženama, kad pored sebe ima onakvu ženu. Od kako je s njim, život joj se mnogo promijenio i poboljšao. Bila je loš učenik, ali je on platio profesorima da dobije dobru diplomu, a poslije toga j eupisao i na fakultet. Redovno je dobijala mnogo novca od njega, a on joj je obećavao da će se razvesti od supruge i da će nju oženiti.

Ubrzo je saznala da je trudna i kada mu je to rekla, on je bio ljut, galamio na nju, pa čak je i udario. Kaže da nije ovo očekivala od njega, mislila je da će je podržati, a on je tjera da abortira.