Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Učiteljica Vera ostala trudna sa 13-godišnjim učenikom: Pozliti će vam kada vidite šta je izjavila.. – Alternativa

Alexandria Vera ima 24. godine i počela je raditi kao učiteljica u Teksasu, tačnije u Houstonu. Od početka joj se svidio jedan dječak iz osmog razreda, pa je tvrdila kako su jedno u drugo zaljubljeni i žele da budu zajedno. Iako joj je to bilo zabranjeno i prijetili su joj da će dobiti otkaz na poslu, ona očigledno nije nikoga poslušala.


Oni su imali aferu koja je trajala devet mjeseci, da bi kasnije saznala da je u drugom stanju i da je otac djeteta upravo dječak od 13. godina. Ona je radila u školi Stolda Aldine ISD, gdje je predavala engleski jezik.

Nakon što se sazanlo za cijelu ovu situaciju, policija je privela Alexandria Veru i izvedena je pred lice pravde , gdje je osuđena na kaznu zatvora u trajanju od deset godina. Kada je uhićena morala je da podnese i prijavu da želid ati otkaz u ovoj školi. Međutim, to nije no najgore, dječakovi roditelji su znali za cijelu ovu situaciju i dali su im pristanak da budu u vezi. Čak su nekoliko puta išli kod njih na ručak.


Vera je samo otkrila istinu o ovoj situaciji i izjasnila se da nije kriva, jer nikoga nije natjerala da bude s njom u vezi. Sve je počelo kada se učenik javio učiteljici preko Instagama. Ona mu nije željela da odgovori, a on sutradan nije došao u školu. Obzirom da su imali zadaću, ona mu se javila i prenijela šta treba da uradi.

Dječak je tada upitao učiteljicu da izađu na piće, na šta je ona pristala i tako je započela njihova veza. Prema njenim riječima, dječak je čak nju nekoliko puta ucjenjivao da moraju biti zajedno, zbog čega je ona i nastavljala vezu s njim.

Pogledajte video: