Ovog prvog dana vikenda imamo jako zanimljivu temu za vas, a koja će vjerujemo itekako imati vašu pažnju, jer bez obzira što smo navikli da čujemo sve i svašta, da se deđava i svijetu, ipak moramo da kažemo da ovakve situacije i nisu baš svakodnevne, te da ovako nešto ne možemo čuti tako često. Ono što znamo i čega smo mi itekako svjesni jeste to da živimo u ludom vremenu, kada se dešavaju razne stvari širom svijeta, i sve ono što smo ranije mislili da je nemoguće, zapravo se deđšava.

Dakle, po naslovu ste mogli vidjeti da je naša današnja priča o jednoj djevojci koja se udala za svog očuha, a koja se na svojim društvenim mrežama pohvalila sa par snimaka sa dana vjenčanja, pa tako i onog momenta kada su se oni poljubili nakon što su proglašeni mužem i ženom. Njeno ime je Kristi, koja je otkrila da je mladoženja zapravo njen očuh, a onda je ona rekla da je udaja za njega bila najbolja odluka koju je ona donijela u svom životu.

Ovaj video snimak je na društvenoj mreži TikTok sakupio nevjerovatnih 18 miliona pregleda, a naravno da ovo nikako nije moglo proći bez komentara korisnika, koji su bili raznovrsni, pa je tako bilo onih koji su je osuđivali, dok je bilo i onih koji su je opravdavali, čestitali i naglašavali da je ljubav iznad svega. Također na snimku se u pozadini vidi njena majka koja cijelo vrijeme snima ovaj srećni novopečeni bračni par. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.