Sigurno se mnogo vas sjeća afere koja je potresla Srbiju i region, kada se govorilo o ljubavnoj romansi kralja narodne muzike Šabana Šaulića i pjevačice koja je tek počinjala svoju karijeru Ivane, a mnogima poznata i pod nadimkom Cuca.

Ona je njega toliko voljela i poštovala, da je u taj znak istetovirala i njegov ime na svom prstu na šaci. Oni su pokušavali da sakriju za svoju vezu i krili se koliko god su mogli, ali ipak bi na kraju bili uhvaćeni, jer su ih paparaco objektivi konstatno pratili i snimali svaki njihov korak. Oni su i to pokušavali negirati, ali nije im išlo od ruke.

Nakon njegove smrti, Cuca se oglasila nekoliko puta i istakla koliko joj je teško, da je povrijeđena i da ne zna kako dalje krenuti. Nije joj bilo lako neko vrijeme, ali onda se saznalo i da je pevačica krenula dalje, odnosno da se udala. Mnogima nije bilo jasno kako je uspjela tako brzo da zaboravi sve što je imala sa Šabanom i da krene dalje, ali očigledno je za nju život imao smisla sa novim partnerom.

Kao što možete da vidite na slici ispod, Cuca je jako sretna u zagrljaju svog izabranika i ne skida sa lica osmijeh, dok je i on lijep i nasmijan. Cuca se više nije oglašavala i medijski eksponirala, kao da joj više nije bila bitna medijska pažnja. Obzirom da je aktivna na društvenim mrežama, uspijevamo da saznamo neke stvari iz njenog života.

S vremena na vrijeme obraduje svoje pratioce i fanove sa slikama, gdje nam pokazuje gdje se kreće i u čijem društvu provodi vrijeme.

Očigledno je vrijeme učinilo svoje i velika ljubav koju je osjećala prema Šabanu, sada je zamijenila ljubav prema njenom suprugu.