U svijetu se dešavaju razne stvari, a nekada se iznenadimo kada čujemo kakvu sudbinu imaju pojedine osobe. Na neke stvari nikada ne bismo ni pomislili, a one se dešavaju ljudima oko nas. Moramo biti spremni na sve jer nikada ne znamo šta nas čeka u životu.

Ovaj momak je uz pomoć svojih roditelja, rodbine i prijatelja, uspio da svojoj izabranici kaže ”Da” i obeća joj se na vječnu ljubav. Oni su dugo vremena bili u ljubavnoj vezi, a svi koji su ih znali, vidjeli su šta je to prava ljubav i kako je kada se dvoje mladih ljudi istinski voli.

Djevojka je odlučila da se vjenča za svog izabranika, koji je imao teško oboljenje. Uspjela je da ispuni zajedničku želju, prije nego je on zauvijek izgubio bitku sa ovim teškim oboljenjem. Radi se o mladiću koji se zove Navar Hebert , bio je jedan od boljih i uspješnijih fudbalera.

Kada su mu ljekari dijagnostikovali karcinom imao je samo 22. godine. Kako je vrijeme prolazilo tako je i njegovo stanje bilo sve lošije i gore. Iako se pokušavalo na sve načine, nije bilo načina da mu se pomogne i da se karcinom na mozgu ukloni. Svi su bili jako šokirani i tužni, zbog njegove sudbine.

Njegova izabranica Maia Falwasser odlučila je da se uda za njega, iako nije bilo dobrih rezultata liječenja. Objavila je ubrzo i snimak sa svadbe, a svi koji su ga pogledali nisu mogli da sakriju suze u očima.