Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

UDOVICA SPAVALA SA VIŠE OD 130 MUŠKARACA! Otkrila kako se provodi sa OŽENJENIMA i šta najviše od nje traže! – Alternativa

U samo posljednjih deset godina, ova britanska udovica je uspjela da promijeni oko 130 muškaraca. Nekoliko puta su o njoj pisale i svjetske štampe, bez ikakvih ustezanja i ustručavanja, nego je otvoreno govorila o svom intimnom životu. Postalo joj je navika da ima odnose sa zauzetim ili oženjenim muškarcima.

Otkrila je kako zbog pandemije kod muškaraca je došlo do nakupljanja se*sualnih frustracija, pa kada su mjere popustile, onda je i kod nje došlo do prevelike navale na posao, smije slobodno reći do eksplozije posla.

Gvinet navodi kako je ljudski život zaista previše kratak, kako bismo se vezali za jednu osobu i s njom proveli četrdesetak ili više godina. To vremenom po njenom mišljenju postaje dosadno i umarajuće. U ovom trenu ona ima aferu sa tri oženjena muškarca, koji su pored toga i jako bogati. Jednom od njih je jak dosadno sa ženom provoditi vrijeme, a ima mnogo novca jer je vlasnik nekoliko hotela.

”Cijelu noć vodimo ljubav, oko nas su mnogbrojne boce šampanjca, jagode i ostrige. Uživamo u svakom trenu koji provedemo zajedno.”- rekla je ona.

Svakodnevno dobija mnogo poklona, kako odjeće, tako i nakita, pa čak i umjetničkih fotografija. Ističe kako nikada od niti jednog muškarca nije tražila poklon, ali oni jednostavno žele da joj se zahvale na svemu i poslije nekog vremena je zavole.