Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

UHAPŠEN UBICA JELENE MARJANOVIĆ: Poslije toliko godina priznao zločin! Niko nije očekivao da je to on uradio! – Alternativa

Ovo je jedan od definitivno najvećih zločina koji su se desili u Srbiji u posljednjih nekoliko godina. Od samog zločina prošlo je pet godina, a nažalost još nije pronađen ubica koji je počinio ovaj gnusni zločin.

Prvo je bio optužen njen suprug Zoran Marjanović, kojem je sudija oduzeo i starateljstvo nad njihovom kćerkom, koja je tada imala samo tri godine. Iako su pokušavali da pronađu sve dokaze koji ukazuju na ubicu, nisu uspjeli da pronađu niti jedan dokaz koji tačno upućuju na ubicu.

Ali, poslije toliko vremena pojavio se jedan novi dokaz koji je promijenio tok istrage. Kako saznajemo sada je priveden jedan rumunski državljanin , odnosno kamiondžija KAralina Dorinela Čoplana koji je u Njemačkoj i Poljskoj povezivan sa sličnim zločinima.

Policija Srbije je ubijeđena da je on povezan sa ubistvom pjevačice Jelene, pa je od njemačke, austrijeske i poljske policije zatražila svu dokumentaciju o ovom čovjeku, kako bi istražili da li ima kakve povezanosti sa zločinom.

Nadamo se da će uskoro saznati se ko je zaista ubica pjevačice, te da se napokon ubica zatvori i služi svoju kaznu za počinjeni zločin.