Ispovijest žene koja se zove Danica uzdrmala je cijeli region. Kao što možete vidjeti na fotografiji radi se o jednoj zaista atraktivnoj starijoj gospođi. Danica ima 45 godina, a ovo se dešavalo prije tri godine.

Danica je rekla da puno vodi računa o sebi i da redovno trenira, a inače je profesorica matematike. Prije nekih pet godina ona je se udala za čovjeka koji ima sina od 20 godina, i jako dobro ga je prihvatila.

Rekla je kako je jednog dana došla kući ranije i vidjela da nema nikoga, pa je odmah krenula pod tuš, i dok je uživala u kupaonici pod tušem primijetila je da su vrata otvorena malo. Ona je tada ugledala Marka kako se krije iza vrata i posmatra je. Danica je ostala u šoku kad je poslije toga ušla u njegovu sobu i vidjela kako Marko masturbira, jer on ima pen is mnogo veći i deblji od svoga oca.

Ona mu je odmah prišla i stavila njegove ruke na svoje grudi, te su počeli da se maze dok nisu bili totalno goli, i naravno imali su žestoki se*s. Ni jedno ni drugo nisu razmišljali o posljedicama ukoliko bi se saznalo, jer su oboje uživali. Nakon toga se često se*saju, a njenom mužu ništa nije sumnjivo.