U Floridi živi Leri i Mindi Mikla, koji su privukli veliku pažnju javnosti na sebe, a započeli su ljubavnu vezu 2015. godine. Među njima je velika razlika u godinama, čak trideset godina.

Upravo zbog toga su nailazili na razne negativne komentare, naročito od svoje okoline koji su im savjetovali da je najbolje na vrijeme prekinuti ovu vezu, ali oni nisu željeli nikoga da slušaju. Sada je njihova veza otišla i korak dalje, jer čekaju dijete.

Mindi je jako popularna na društvenim mrežama, jer ima profil na Youtube kanalu koji broji veliki broj pratilaca iz širog svijeta. Kada je objavila video u kojem je otkrila da je u drugom stanju, počela je dobijati mnogo komentara kako za trudnoću, tako i za svog partnera, budućeg oca.

Neki od komentara bili su da otac neće ni doživjeti djetetov peti rođendan, neki su opet pisali kako im je žao tog djeteta , jer neće imati priliku da upozna oca, obzriom da je u ozbiljnim godinama i može preminuti. Razni komentari poput ‘Djed ti napravi dijete’, ‘On je djed, treba da ima unučad, a ne dijete’ su mnogo uticali na Mindi , pogotovu jer je u drugom stanju.

Mindi je istakla kako joj je Lari najveća podrška u poslu kojem se bavi. Kada ga je prvi put predstavila javnosti neki su je podržavali, a neki ne. Međutim, to nije izazvalo ovoliko negativnih komentara, kao vijest o trudnoći. Ali, ona je dodala kako je ovo više ne dotiče, jer je zadovoljna sobom i uživa u njihovoj ljubavi.