Na svadbi Miloša Trajkovića , odnoso sina pjevača Đanija, Seka Aleksić je bila jedna od najveselijih gostiju, koja će zasigurno dugo pamtiti ovo veselje, a vjerujemo i mnogi drugi. Ovakvo ponašanje Seke još odavno nije viđeno , te je bila u samom centru pažnje.

Društvene mreže su bile pretrpane video snimcima na kojima se vidi Seka i Đani koji izvode skečeve, Pjevaju , vesele se,, pa čak i dižu jedno drugo. I Seka je odlučila da se oglasi povodom ovog slavlja i svog ponašanja, pa je napisala nekoliko rečenica na Twitteru. Priznala je kako je malo više popila i da u takvim situacijama ne može da se iskontroliše, nego radi što joj je na pameti.

”Zbog sinoćnih snimaka sad ne smijem da uđem u galeriju, jer se plašim šta ću tamo da zateknem. Vjerujem da sam ispala najveća budala na svadbi i na kulturan način sam se osramotila za sva vremena. Ali, to nije ono najgore. Nisam neko ko pije često, pa mi je dovoljno malo da se napijem i potpuno oduzmem. Očigledno da ne znam piti. Pijem na eks, kao da se s nekim takmičim, a izgleda da sama sa sobom.

Nisam ko druge žene da uzmem čašu i polako pijem, nego ja sljevam jednu za drugom. To mi se desilo i prije dvije godine kada sam posljednji put se i napila. Uzela sam od drugarice telefon i uključila lajv na njenom instagramu. Sutradan sam bila jako ljuta na njih, jer sam mislila da je neko drugi uključio live i pitala se odakle im pravo.”- napisala je Seka.

Šta vi imate da kažete na ovu temu? smatrate li da je uredu da jedna estradna ličnost ovako se ponaša?

Svoje mišljenje pišite nam u komentare!