Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

USAMLJENI MULTIMILIONER TRAŽI SUPRUGU: Ovo su uslovi koje djevojka mora ispunjavati ako hoće da se uda za njega! – Alternativa

Endi Skot dolazi iz Plimuta i ima 41. godinu. Kada je imao 26. godina zaradio je prvi miliona, a onda je počeo da niže svoje uspjehe, dok se u tridesetoj godini nije desila ekonomska kriza , zbog koje je izgubio sve.

Iako bi mnogi na njegovom mjestu odustali, on nije htio, nego se digao iz pepela i počeo da stvara svoju imperiju iz temelja. Obzirom da je ponovo uspio da postane milioner, kaže da je sada vrijeme da se okrene drugim stvarima, odnosno da se ostavi kao porodičan čovjek, te zbog toga je sada u potrazi za djevojkom.

”Želim i ja da imam svoju porodicu. Možda je nekima glupo što imam svoje kriterijume, ali realno govoreći svako ih ima, samo što ja o njima otvoreno govorim. Terapeut mi je tokom seanse rekao da ukoliko se posvetim traženju partnerke, isto onoliko koliko se posvetim poslu, onda ću sigurno da i nađem posebnu djevojku za brak. Mislim da ću biti istinski sretan kada nađem djevojku za sebe.”- istakao je Endi.

”Kada želite da se okušate u preduzetničkom poslu, onda znajte da vam slijedi usamljenost. Ali u takvim situacijama treba vam neko sa kim možete podijeliti i dobre i loše stvari, kao i preispitati se da li postupate ispravno.”- dodao je.

Ukoliko želite da se javite na njegov oglas morate biti jednostavni, inteligentni , da niste navučeni na društvene mreže, ozbiljni, povjerljivi.

Bitno je da znate da kada dobijete djecu, nećete život posvetiti samo njima, jer idalje trebate da imate svoje zabave i avanture.