Pjevačica Rada Manojlović se već dugi niz godina nalazi na domaćoj estradnoj sceni, a svoje prve muzičke korake ona je napravila u popularnom muzičkom takmičenju Zvezde Granda, i tada je ona već pokupila simpatije publike, prvenstveno zbog svojih vokalnih sposobnosti, ali i zbog njenog izgleda. Kasnije, ljudi su je zavoljeli i zbog njene iskrenosti, skromnosti i ostalih ljudskih kvaliteta koje ona posjeduje.

Sada su se pojavile nove informacije kada je Rada u pitanju, a radi se o tome da ona ima problem sa glasnim žicama, i da ona najmanje šest mjeseci mora da odmara svoje grlo, pa je zbog toga ona bila primorana da otkaže tri svadbe, jer tu ona ne može da vara narod, ali svoje regularne nastupe ona nije otkazivala, pa je ona do sada odradila nekoliko tezgi gdje je ona pjevala na plejbek, a sada njoj na nastupima di džej pušta pjesme, a ona samo đuska.

Mediji su saznali gore navedeno, da ona mora da se odmara i da je preporuka ljekara da ona mora da odmori svoje grlo i da najmanje šest mjeseci ne smije da pjeva. Ali ona se snašla pa je ona smislila kako da ne otkaže nastupe i nastavi da radi punom parom. Povodom ove teme oglasio se izvor koji je otkrio sve detalje vezano za ovo, a koji je između ostalog rekao da je ljekar rekao pjevačici da su joj glasne žice isforsirane i da mogu da se stvore polipi ako se Rada ne bude odmarala, što podrazumjeva da ona ne pjeva, ali isto tako i da ona izbjegava prostorije u kojima ima duvanskog dima.