Poznata pjevačica Goca Tražan je poznata kao osoba koja nema dlake na jeziku, a svojim stavovima i karakteru ostala je dosljedna i dan danas, pa je jedna od rijetkih koje javno govore o svom privatnom životu. Goca je ovaj put zašla u dublju intimu, te govorila o svojim iskustvima, i tako iznenadila mnoge svojom otvorenošću.

‘Najopuštenija sam u spavaćoj sobi, a vidim kako se ljudi ježe kad neko otvoreni priča o se*su, a ja mislim da je to jako važna tema za sve nas kao društvo. Svaki roditelj treba da porazgovara sa svojim djetetom o se*su, kako kasnije ne bi bilo nekih stvari koje se teže mogu podnijeti. Tu mislim prije svega na pobačaje i slične stvari, djeca su nam jako neodgojena, pa ne čudi me kakva je statistika.

‘Nemam šta da kažem što se tiče Kristijana Golubovića, osim da nikada nisam imala s njim nikakve odnose i pogodilo me jako tolike laži što je iznio na moj račun.

‘Vete su najbolje u kasnijim godinama, najbolje mi je nakon četrdesete, jer žene tada najbolje znaju šta žele i neće da pristanu na sve i svašta’- rekla je Goca.