VELIKA OSVETA TEK STIŽE:Pogledajte šta je MARIJA ŠERIFOVIĆ PORUČILA JELENI nakon što je JELENE izvrijeđala DŽEJLU… – Alternativa

VELIKA OSVETA TEK STIŽE:Pogledajte šta je MARIJA ŠERIFOVIĆ PORUČILA JELENI nakon što je JELENE izvrijeđala DŽEJLU…

Džejla Ramović je jedna od mladih pjevačica koju je skoro jedna starija kolegica izvrijeđala, s obzirom na to kako je ona uspjela da osvoji tu glavnu nagradi i da ko zna po koji put glavnu nagradu odnese jedan Bosanac.

Džejla i sama tvrdi da je pored sebe ima nešto što joj skoro pa uvijek donese sreću i ona to smatra nekom od svojom amajlijom a radi se o toj njenoj sretnoj narukvici koju ona skoro uvijek nosi i ti joj zaista donosi uvijek sreću i ona od toga ne odustaje.

Naime, ona tvrdi da se od samog početka nadala pobjedi jer je ipak dala sve od sebe da bi uspjela da ode u finale i tako da ostvari sve svoje vleike želje i rezultate o kojima mašta od malena.

Ona je na poseban način bila jako sretna i zadovoljna kada je vidjela te rezultate i glasove koje je uspjela da dobije od žirija ali se malo razočarala kada je čula neke od komentara žirija.

Ona kaže da se najviše naljutila i njena mentorka kada je poruča svima koji su spremni da je vrijeđajuu da će tek vidjeti kada će ona početi njima da se osveti.

Marija je jako zavoljela Džejlu pa je odmah nakon pobjede je pozvala da ide na njen kocenrt koji je ona imala a Džejla kao neka prava zvijezda je ona zasijala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *