Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Velika srpska zvijezda je odrasla u ovoj raspaloj kući: Kupala se vani u koritu, spavala u dvorišu, a hodala bosa.. Evo o kome je riječ.. – Alternativa

Iako mnogi pokušavaju to da sakriju, većina pjevača sa estradne scene dolaze sa sela. Veoma mali broj je onih koji će o tome otvoreno govoriti i neće se stiditi svog porijekla. Jedna od njih je i pjevačica Seka Aleksić , koja je imala veoma teško djetinjstvo.

Njena majka je muslimanka, a otac joj je srbin. Porijeklom je iz Zvornika, ali je početkm rata uspjela da pobjegne u jedno selo koje se nalazi nadomak Šapca. Iako joj je život bio jako težak, nikada se nije sramila da kaže odakle potiče i ko su njeni roditelji. Svjesni smo da ih ne možemo birati, ali možemo samo da znamo kako ćemo se mi ponašati u toj ulozi.

Oni nisu imali dobru kuću u kojoj će živjeti, uslovi su bili nikakvi, pa čak nisu mogli obavljati ni ličnu higijenu na adekvatan način. Kada je bilo ljeto moralo bi se kupati u plastičnim koritima koja su bila vani, a kupali se vodom koja se ugrije vani u flašama na suncu. Počela je raditi kao jako mlada, te je uvijek isticala da joj je to najslađe zarađen novac.

Iz godine u godinu se trudila što više da napreduje u svojoj karijeri i da obezbjedi svojoj porodici sve. Sada se trudi maksimalno oko svoje djece, želi da ih izvede na pravi put, da imaju sve što im je potrebno za normalno odrastanje, ali idalje da budu dobri ljudi. Nikada neće zaboraviti kroz šta je prošla u život, ali to joj je najviše pomoglo da ostae prizemna i skormna.

Velika podrška u životu joj je i njen suprug Veljko, bez kojeg priznaje ništa od ovog ne bi uspjela. Njihov brak je skladan i prelijep, te navodi kako bi svima poželjela da imaju partnera koji je ovoliko voli.