VELJKO RAŽNATOVIĆ UNIO SE U LICE HRVATU PRED OKRŠAJ I OVO MU POKAZAO: Svi su šoku, EVO ŠTA SE DESILO! – Alternativa

VELJKO RAŽNATOVIĆ UNIO SE U LICE HRVATU PRED OKRŠAJ I OVO MU POKAZAO: Svi su šoku, EVO ŠTA SE DESILO!

Srpski bokser po imenu Veljko Ražnatović koji sada ima 22 godine, je 31.maja u hali po imenu “Ranko Žeravica” koja se nalazi u Novom Beogradu i borit će se naime protiv Petra Mrvalja koji ima 26 godina i dolazi iz Bosne i Hercegovine iz Čapljine.

Niame mladi bokser Veljko je krajem 2019 godine završio godinu na taj način da je oženio svoju trudnu vjerenicu i započeo novi način života.

-Derbi mi je u rodnom gradu, moj rival je Hrvat a idemo samo na nokaut- šta mogu bolje i ljepše od toga da poželim sebi. rekao je Veljko samo nekoliko dana prije meča pa je i nastavio.

-Ja mogu samo da kažem da je boks moj život. Ja imam jako veliku sreću da svo vrijeme radim sa najboljim trenerima i vjerum da će moja taktika za Mrvalja biti takva da će se beogradska publika jako oduševiti i da će se on pokazati u najbolje i najljepšem svijetu.– rekao je on.

Kako govore i mediji u Srbiji, Veljko dok je bilo vaganje se unio u lice Hrvatu i pokazao mu je tada tetovažu koji ima na svom tijelu od Gavrila Principa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *