Verica Šerifović i njena kćerka Marija su jako vezane i imali smo priliku da vidimo kako često svoje slobodno vrijeme provode skupa. Tokom karantina, Marija je odlučila da otvori svoj Youtube kanal i da postavlja video iz svog privatnog života.

Njeni pratioci su jako uživali gledajući njene videe, ali obzirom da se život polako počeo vraćati u normalu, tako je i Marija malo zanemarila snimanje videa, nego se posvetila nastupima i odabiru pjesama za svoj novi album.

Svi njeni pratioci na ovoj platformi bili su tužni kada im je Marija saopštila da na neko vrijeme prestaje sa snimanjem videa. Njeni fanovi su počeli da gledaju stare video snimke kak bi se prisjetili svega što je ona objavljivala, pa su tom prilikom pronašli i video kada je Marija objavila da u njihovu porodicu stiže novi član porodice.

Neki su komentarisali kako Marija tako nešto ne može da podari svojoj majci, aludirajući da Veria nikad neće imati unučad. Pitali smo Mariju kakav je njen komentar na ovo , a ona je priznala kako ovakve bizarnosti i ne želi da komentariše, jer takvi ljudi nisu ni bitni, niti im se treba davati na važnosti.

Šta vi mislite kakvi su to ljudi, kada su u stanju ovako nešto da govore!? Marija navodi kako planira u narednom periodu da se ostvari i kao majka, a mi joj želimo puno sreće u tome.